Pianolessen Tilburg

Ik heb ervaring binnen de leeftijdsgroep van 5 tot en met 60 jaar. Ik zorg altijd voor een persoonlijke aanpak, die past bij uw muzikale interesses. Dit betekent dus dat meerdere muziekstijlen mogelijk zijn. Ik geef pianoles in Tilburg op dinsdag en woensdag.

Aan beginnende leerlingen geef ik les via een vaste methode, waarin u al spelende leert over muziektheorie en pianotechnieken.

De absolute kern van mijn lessen is dat u zelfstandig leert piano te spelen op basis van een gedegen pianotechniek en een ontwikkeld muzikaal instinct.

Ik geef altijd een gratis en vrijblijvende proefles aan geïnteresseerde pianisten, zodat u weet wat u te wachten staat zonder dat u ergens aan vast zit. Wat kan ik van u verwachten?

Het is van belang dat u met regelmaat oefent, aangezien u piano spelen zelfstandig leert onder begeleiding van mij. Zodoende zult u zien dat u elke les vooruitgaat, en u het meeste plezier uit uw lessen behaald. Voor meer informatie over mijn pianolessen en de tarieven, kunt hier de brochure downloaden.

Pianolessen Tilburg