Blogs

Hieronder vind je alle blogs door mij geschreven op chronologische volgorde van nieuw naar oud. Het kan natuurlijk zo zijn dat je per ongeluk op mijn blogpagina terecht bent gekomen, terwijl je eigenlijk opzoek was naar een enthousiaste pianodocent in Tilburg. Mocht je graag een proefles piano willen volgen dan kan je deze via de knop hieronder aanvragen.

Aankoop advies piano

/
In dit blog leg ik je graag uit waar je op moet letten bij aanschaf van een piano. Om bij mij lessen te volgen is het noodzakelijk om een piano (digitaal of akoestisch) met 88 gewogen toetsen te huren of kopen. Een keyboard kan eventueel gebruikt worden voor een korte tijd om te ontdekken of piano spelen echt iets voor jou is, maar is zeker niet geschikt als instrument om piano te leren spelen.

Contact

Wil je graag een gratis proefles piano? Of wilt u mij boeken voor een concert? Contacteer me dan via het contactformulier!

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Voor een vrijblijvend gesprek en uitgebreide informatie bent u altijd welkom om contact met mij op te nemen. Ook voor boekingen bent u welkom om contact met mij op te nemen.

Echter, wanneer u met mij een afspraak wilt maken voor een gratis en vrijblijvende proefles heeft het de voorkeur dat u mij mailt.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.