Pianolessen Tilburg

Leuk dat je op mijn advertentie op Facebook of Google hebt geklikt. Om een gratis en vrijblijvende proefles aan te vragen kun je hieronder jouw mailadres achterlaten. Ik gebruik jouw mailadres alleen om contact met je op te nemen voor de proefles, en niet voor commerciële doeleinden. Ik probeer altijd binnen twee werkdagen te reageren op jouw aanvraag. Houd er rekening mee dat ik voorlopig alleen pianoles in Tilburg geef op dinsdag en woensdag op Rentmeesterhof 33.

Ook bespreken we wat uw wensen zijn en of u een voorkeur heeft voor bepaalde stukken of stijlen. Dit geeft mij de kans om u te leren kennen, zodat ik een passend lesplan voor u kan maken. Wilt u toch meer informatie over mijn achtergrond en mijn pianoschool voordat u bij mij een proefles komt nemen? U kunt hier mijn brochure downloaden. Hopelijk tot ziens!

Groetjes,

Rens van den Akker (Eigenaar pianoschool van den Akker)

Pianolessen Tilburg